10 листопада міський голова Петро Саганюк та його перший заступник Ярослав Матвійчук взяли участь в урочистому відкритті відремонтованого харчоблоку в територіальному медичному об’єднанні. Відразу при вході на усіх, хто прибув на урочистості, одягнули халати та повели просторими приміщеннями, наповненими глянцевим блиском оновлених стін та підлоги. Практично аварійне приміщення харчоблоку було капітально відремонтоване за кошти місцевого бюджету. Встановлення нового даху, ремонт підвальних приміщень для зберігання продуктів та кімнат і санвузлів для персоналу, заміна вікон і дверей, а також повний ремонт усіх цехів та кухні вартували 1.351 мільйона гривень, ще 400 тисяч гривень використано на придбання новенького обладнання та посуду.
Міський голова Петро Саганюк разом із головним лікарем ТМО Олександром Клачуком перерізали символічну стрічку, а згодом поспілкувались із колективом працівників харчоблоку. Як зазначив міський голова, держава вкотре не виконує свої зобов’язання в частині фінансування галузі медицини, тож на заробітну плату медикам до кінця року не вистачає близько 3.5 мільйонів гривень. Цю суму зарезервували у міському бюджеті, втім, якби необхідні на зарплату кошти надійшли відповідно до законодавства із держбюджету, місцева казна змогла б знову допомогти лікарні із черговим ремонтом, адже ще є багато відділень, які потребують оновлення.
У день відкриття журналістам дозволили пройтись приміщеннями харчоблоку, але надалі об’єкт закритий для сторонніх. Для персоналу обладнано спеціальні кімнати, де можна прийняти душ та перевдягнутись перед роботою, усім кухарям пошили уніформу. Вологе прибирання передбачено тричі на день. Для роздільного зберігання продуктів піддонами, стелажами та холодильними і морозильними камерами обладнано окремі складські приміщення, посуд маркований. В комору кухні зі складу продукти приносять з розрахунку лише на один день. Усюди – чистота та стерильність. Міський голова Петро Саганюк навіть пожартував, мовляв, хоч бери та програму «Ревізор» запрошуй. А головний лікар Олександр Клачук прокоментував, що лікарняна їжа – частина оздоровчого процесу, тож її якість надзвичайно важлива, а у такому сучасному харчоблоці процес приготування їжі виходить на якісно новий рівень. На завершення урочистого відкриття увесь колектив лікарняної кухні зробив фото на пам’ять, а тоді, після прибирання, усі працівники зайняли свої місця за кухонними поверхнями, аби до обіду видати свіженькі порції харчування тим, хто потрапив на лікарняні ліжка.